0
Je winkelwagen
0

Prismatische cellen voor de hoogste kwaliteit en de langste levensduur, 8000 cycli en 10 jaar garantie op de cellen zonder extra kosten en 5 jaar op het geheel. Volledig geïntegreerde ESS voor eenvoudig transport en O&M. Geïntegreerd en modulair ontwerp maakt het snel op te zetten en te gebruiken, 2-3 uur werk per eenheid Blauhoff BLH-100K-2064kWh-Maxus, een alles-in-één commerciële en industriële ESS met vloeistofkoeling, is geïntegreerd met energieopslagconvertor, batterij, BMS, EMS, thermisch beheer, stroomdistributie, brandbeveiliging, enz. In dit geval 8 stuks. Het alles-in-één ontwerp is eenvoudig te installeren en te onderhouden en is uitgerust met back-upfunctie en PV-functie. Het veiligheidsontwerp van het systeem zorgt voor betere batterijprestaties en een langere levensduur.
Meerdere kastensets kunnen direct parallel worden aangesloten tot 30 stuks om de uitbreiding van het energieopslagsysteem te realiseren. Het is super eenvoudig schaalbaar en draagbaar. Vloeistofkoeling: Het temperatuurverloop van de batterijcellen in het hele systeem is binnen ±1,5°C dankzij het intelligente vloeistofkoelsysteem.
Het kan de levensduur van het systeem verlengen tot 30% en de efficiëntie van het systeem op lange termijn verhogen tot 88,5%.
Veilig Het systeem heeft vier managementniveaus die een nauwkeurige kortsluitbeveiliging, overstroombeveiliging, overspanningsbeveiliging, onderspanningsbeveiliging, overtemperatuurbeveiliging, enz. kunnen bieden.

Gegevensblad :

Blauhoff_SD-125-258_Energy_Storage_Cabinet ATTENTIE ! Vanwege de integratie en complexiteit is deze prijs exclusief btw en exclusief montage. De montage wordt gedaan door je plaatselijke installateur met de hulp van onze technische staf. https://www.youtube.com/watch?v=4ygzOwu-j7I

Voltage

Aantal kWh

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blauhoff Maxus All in One 1000K/2064kWh Energieopslagkast Vloeistofgekoeld” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onlangs bekeken producten

Platte tekst toevoegen 1 - Store your own power
Blauhoff Maxus All in One 1000K/2064kWh Energieopslagkast Vloeistofgekoeld
Verlaag de producthoeveelheid. Verhoog de product hoeveelheid.