Uw webshop voor thuisbatterijen voor zonnepanelen!

Eigenstroomopslaan

Uw webshop voor thuisbatterijen voor zonnepanelen!

Uw webshop voor thuisbatterijen voor zonnepanelen!
OFFERTE AANVRAGEN

WAT KOST EEN BATTERIJ VOOR STROOM OPSLAAN?

Batterij zonnepaneel om thuis stroom op te slaan? Dit is tegenwoordig een echte must voor zonne-energie opslaan. Veel verschillende merken en types verschijnen de laatste tijd op de markt. Wanneer je dus op zoek bent naar de juiste thuisbatterij is het daarom handig om te weten wat zo’n thuisbatterij kost.

Batterij zonnepaneel, leasen of kopen?

Allereerst is het belangrijk om te weten of je de batterij het liefst leaset of koopt. Op korte termijn is het aantrekkelijk om een batterij te leasen, maar met de moderne techniek en steeds beter wordende batterijen is kopen vaak de beste optie. Een batterij kopen is vaak prijzig, maar in de meeste gevallen gaan ze dan ook 10 jaar mee, en zit er ook regelmatig levenslange garantie op. Daarnaast bespaar je er ook enorm veel geld mee onderaan de streep van je energierekening, wat maakt dat kopen zeker de moeite waard is.

Benieuwd naar alle prijzen rondom omvormers en batterijen voor zonnepanelen? Bezoek onze shop en ontdek alle prijzen

Prijzen

Bij eigenstroomopslaan.nl leveren we verschillende merken batterijen voor zonnepanelen, zowel lease als koop.
De goedkoopste thuisbatterij is op dit moment die van Deye, welke te koop is voor maar €1760,-. Ook batterijen van het merk BlauHoff zijn al te koop vanaf ongeveer €2000,-.

Uiteraard hangt de prijs geheel af van de capaciteit die de batterij biedt. Hoe meer KwH, hoe hoger de prijs. Op onze homepagina lees je kort welke hoeveelheid KwH voor jouw huis het meest geschikt is.  

Share