0
Je winkelwagen
0

Wat kost een batterij om stroom op te slaan?

photovoltaic system g268a06fa1 1920 - Store your own power

Batterij zonnepaneel om thuis stroom op te slaan? Dit is tegenwoordig een echte must voor de opslag van zonne-energie. De laatste tijd verschijnen er veel verschillende merken en typen op de markt. Wanneer u op zoek bent naar de juiste thuisaccu, is het dus handig om te weten wat zo’n thuisaccu kost.

Batterij zonnepaneel, leasen of kopen?

Allereerst is het belangrijk om te weten of u de accu wilt leasen of kopen. Op korte termijn is het aantrekkelijk om een accu te leasen, maar met de moderne technologie en steeds betere accu’s is kopen vaak de beste optie. Een accu kopen is vaak prijzig, maar in de meeste gevallen gaan ze dan ook 10 jaar mee, en hebben ze ook regelmatig levenslange garantie. Bovendien bespaart u onderaan uw energierekening veel geld, wat de aanschaf de moeite waard maakt.

Benieuwd naar alle prijzen rond omvormers en batterijen voor zonnepanelen? Bezoek onze winkel en ontdek alle prijzen

Prijzen

Bij storeyourownpower.com leveren wij verschillende merken zonnepanelen accu’s, zowel lease als koop.
De goedkoopste thuisaccu op dit moment is die van Deye, die voor slechts €1760 kan worden gekocht. Accu’s van het merk BlauHoff zijn ook te koop vanaf ongeveer €2000.

Natuurlijk hangt de prijs volledig af van de capaciteit die de batterij biedt. Hoe meer KwH, hoe hoger de prijs. Op onze homepage kunt u kort lezen welke hoeveelheid KwH het meest geschikt is voor uw woning.