Uw webshop voor thuisbatterijen voor zonnepanelen!

Eigenstroomopslaan

Uw webshop voor thuisbatterijen voor zonnepanelen!

Uw webshop voor thuisbatterijen voor zonnepanelen!
OFFERTE AANVRAGEN

Peakshaving

De inzet van onze krachtige batterijen maakt peakshaving mogelijk: een betere afstemming van vraag en aanbod van stroom. Dankzij deze krachtige techniek zijn hogere piekbelastingen geen probleem. Zo zorgen we niet alleen voor een vermindering in overlast op locatie en uitval op het net en voor vaak een flinke besparing op kosten, maar ook voor een verlaging van CO₂-uitstoot tot wel 100%.

Vaak is de basislast die u nodig heeft om uw bedrijf te runnen veel lager dan de vermogenspieken die voor korte of langere tijd worden gevraagd. Onze batterijen kunnen constant gevoed worden met een kleine energiebron zoals een netaansluiting, duurzame opwek of een aggregaat. Wanneer een tijdelijke piek optreedt staan onze  batterijen klaar om het benodigde hoge vermogen probleemloos te leveren. Op het moment dat het verbruik minder is laden we de accu weer bij: klaar voor de volgende piek en klaar voor de toekomst.

Onze lange levensduur batterijen kunnen samenwerken met alle energie bronnen. Een aantal goede voorbeelden:

  • Netaansluitingen van tot 500 ampère worden optimaal benut om de benodigde kWh te leveren.
  • Duurzame energie opgewekt met zonnepanelen of windmolens wordt direct gebruikt of tijdelijk even opgeslagen voor later gebruik wanneer nodig.
  • Aggregaten kunnen tevens worden ingezet als bovenstaande bronnen niet voldoende kWh kunnen produceren. Daarbij zorgt onze software ervoor dat deze zo min mogelijk draaiuren maken en via solarman zo efficiënt mogelijk ingezet worden op uw locatie. 

Bedrijven kunnen 45,5% van het aanschafbedrag in mindering brengen op de VPB. 

nn_NONorsk nynorsk